SUSIKOTI – myrkytön minikoti

SUSIKOTI on trailerin päälle kiinteäksi rakennettu myrkytön minikoti

Myrkyttömyys tarkoittaa tässä yhteydessä sitä, että kodin sisäilma halutaan pitää mahdollisimman puhtaana ja turvallisena vielä vuosienkin päästä. Tähän vaikuttavat muun muassa materiaalivalinnat, niin rakentamisessa kuin sisustamisessa, sekä esimerkiksi kodin sisällä käytetyt pesuaineet. SUSIKODIN materiaalit on valittu harkiten niin, että ne ovat luonnollisia ja niiden ilmaan haihtuvat haitalliset materiaalipäästöt, VOC-päästöt, ovat mahdollisimman alhaiset tai jopa olemattomat. Kodin suunnittelussa on huomioitu lisäksi riittävä ilmanvaihto lämmöntalteenotolla sekä kosteuden ja höyryn poisto. SUSIKOTI pyrkii olemaan mahdollisimman omavarainen koti. Tämän mahdollistavat aurinkopaneeli ja sadevedenkerääjä. SUSIKOTI on rakennettu siten, että rakenteet pääsevät hengittämään ja kuivumaan.

SUSIKOTI on siis susi jo syntyessään. Mutta nyt ei ole kyseessä mikään huono susi, vaan vahva, viisas ja uskollinen susi. Sellainen, joka ottaa hellään hoivaansa ja suojelee läpi kylmän talven, tuulen, sateen ja auringonpaisteen.

Miksi tyytyisin muuhun? SUSIKODISSA on hyvä olla ja turvallista hengittää.

<3 luonnolliset materiaalit rakenteissa (ei liimoja, maaleja tai muovia)

<3 toimiva pohjaratkaisu ja suunnittelu

<3 eristetty kotimaisella hampulla

<3 toimiva ilmanvaihto lämmöntalteenotolla

 

 

Hyvä sisäilma on ollut minulle ykköskriteeri kotia suunnitellessani. Minua on vienyt eteenpäin ratkaisukeskeisyys, innostuneisuus sekä jonkin sortin suomalainen sisu.

 

 

@susisuunnittelesinun

 

<3 Jenni